KezdőlapMindennapi MágiaNyújtózkodj tökéletesen :)

Hozzászólások

Nyújtózkodj tökéletesen :) — 1 hozzászólás

 1. Olvastam egy könyvben egyfajta gerinc nyújtó és korrigáló gyakorlatot.
  Szerintem nagyon hasznos kb. egy hónapja csinálom. Nekem aránylag nincs baj a gerincemmel, de a gyakorlat után jöttem rá, hogy mennyire el vagyunk szokva az egyenes tartástól.
  Három napig éreztem egyfajta korrigáló nyomást a gerincemben a gyakorlattól, ami fokozatosan megszűnt.
  Egy hónapi tapasztalatom az, hogy egyenesebb lett a testtartásom és a közérzetem is javult. Nekem annyira bevált, hogy minden reggel elvégzem ezt a rövid gyakorlatot.

  Szóval a könyv írója, aki történetesen csont és energiakovács, mindenkinek, de különösen hajlott, hanyag tartásúaknak ajánlja. Nyújtja az első és zömíti a hátsó izmokat, korrigálja a gerincet.
  Felszabadítja a légzést, javítja a szívműkódest és az emésztést.

  Íme a gyakorlat: Keresni kell egy teljesen sík farészt. Cipő nélkül, háttal a falhoz kell állni, sarkat, feneket, lapockát, fejet a falhoz kell igazítani, érintsék a falat. Ezt a pozíciót kell tartani öt percig egyhuzamban.
  Sikeres gyakorlást kívánok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>