Magyar térrendezés műhelymunka:

Egyszerűség, tisztaság, de hogyan?

Mit hova tegyünk az otthonunkban?

„Azzal főzünk, ami van.”

és

„Addig nyújtózkodjunk, amíg a takarónk ér.”

figyelembe vételével.

Azaz, csak a meglévő otthonunkat kell kicsit átrendezni, egy-két kiegészítővel felturbózni és máris jobb lesz az ott élők érzése.

Lehet, hogy a Te otthonod eddig is melegséget árasztott, de mi lenne, ha még jobb, otthonosabb, hívogatóbb, kellemesebb lenne?

  • Játssz csak el a gondolattal.

 

Például nézzük az égtájak szerinti rendet.

  • Keletre a kezdés indulás energiáit, feladatait helyezd:
    Nem kell átépítened az otthonodat és elköltöznöd sem kell, mert ahol élsz, ott is megoldható minden egy kis kreativitással.Pl.: ha nem az étkezőben szoktál reggelizni, vagy az étkeződ- ha van-, keletre néz, akkor edd meg a reggelidet, idd meg a kávédat kelet felé fordulva >> így a kezdet energiáját, erejét kapod meg reggel

 

  • Délre az erőt kívánó, földi teremtő feladatokat tedd. Jó ha itt a bejárat, de ha nincsen Dél erejét szimbolizáló elemekkel ezt kiválthatod. Aktív alkotó munka terepe.

 

  • Nyugatra a befejezés, megnyugvás energiáit teremtsd meg. Itt jó a hálószoba és a pihenés, meditálás helye.

 

  • Észara olyat teremts, ahol az alvás, a nem tevés jelenik meg. Ítt is jó a hálószoba, de jó tárolóhelyet is ide tenni. Ahol a benne lévő tárgyak, dolgok arra várnak, hogy majd használd őket.

 

  • És van a Középpont, a legtiszteltebb hely, az otthon melege, a FÉNY-lik, ez a konyha színtere, ahol az energiák még nem válnak ketté, még erőkén és lehetőségként benned vannak. ÍItt tudsz kapcsolódni isteni részedhez.
A műhelymunkán kitaláljuk közösen, hogyan lehetne egy-egy otthont a magyar térrendezés szerint visszakapcsolni a Világegyetem egységébe és ezzel a benne élőknek a forrásból érkező energiával megteremteni a tiszta harmóniát.
Nincs megjeleníthető esemény
Nem találtál megfelelő időpontot? Nincs átmenetileg időpont? Iratkozz fel a hírlevélre és hetente értesülsz az aktuális programokról.
Oszd meg, ha tetszett. Köszönöm!